Styckning av vilt : älg, hjort, rådjur, vildsvin, hare och fågel (inbunden)

ALLT OM VILTSTYCKNING!Styckning av vilt är en viktig faktabok, inte minst för jägarfamiljen. Jägare bär hem åtskilliga ton viltkött varje säsong hare, rådjur, vildsvin, hjort, fågel och framförallt älg. Vi måste se till att det skjutna viltet behandlas på ett korrekt sätt, för att den sedan skall komma till sin fulla rätt vid middagsbordet. Kom ihåg att du som jägare har traditioner att föra vidare! ÄLG, HJORT, RÅDJUR, VILDSVIN, HARE och FÅGEL Visar styckning steg för steg - en oumbärlig hjälpreda i jägarfamiljen. Även om redskap, mörning, passning, avhudning, hur man delar kött rättvist i jaktlaget osv. Mörning mogningslagring Viltsmak Kvalitetsbedömning på grundval av bindvävsinnehåll Hygien Sjukt, skadat kött Älg Delning av älgkött Hjort Rådjur Vildsvin Hare Fågel Redskap     Format Inbunden   Omfång 128 sidor   Språk Svenska   Förlag Bokförlaget Settern   Utgivningsdatum 2011-04-19   Medverkande Alf Andersson   Medverkande Bengt G. Johansson   ISBN 9789175866314  . Böcker.
ALLT OM VILTSTYCKNING!Styckning av vilt är en viktig faktabok, inte minst för jägarfamiljen. Jägare bär hem åtskilliga ton viltkött varje säsong hare, rådjur, vildsvin, hjort, fågel och framförallt älg. Vi måste se till att det skjutna viltet behandlas på ett korrekt sätt, för att den sedan skall komma till sin fulla rätt vid middagsbordet. Kom ihåg att du som jägare har traditioner att föra vidare! ÄLG, HJORT, RÅDJUR, VILDSVIN, HARE och FÅGEL Visar styckning steg för steg - en oumbärlig hjälpreda i jägarfamiljen. Även om redskap, mörning, passning, avhudning, hur man delar kött rättvist i jaktlaget osv. Mörning mogningslagring Viltsmak Kvalitetsbedömning på grundval av bindvävsinnehåll Hygien Sjukt, skadat kött Älg Delning av älgkött Hjort Rådjur Vildsvin Hare Fågel Redskap     Format Inbunden   Omfång 128 sidor   Språk Svenska   Förlag Bokförlaget Settern   Utgivningsdatum 2011-04-19   Medverkande Alf Andersson   Medverkande Bengt G. Johansson   ISBN 9789175866314  . Böcker.

Styckning av vilt : älg, hjort, rådjur, vildsvin, hare och fågel (inbunden)

ALLT OM VILTSTYCKNING!Styckning av vilt är en viktig faktabok, inte minst för jägarfamiljen. Jägare bär hem åtskilliga ton viltkött varje säsong hare, rådjur, vildsvin, hjort, fågel och framförallt älg. Vi måste se till att det skjutna viltet behandlas på ett korrekt sätt, för att den sedan skall komma till sin fulla rätt vid middagsbordet. Kom ihåg att du som jägare har traditioner att föra vidare! ÄLG, HJORT, RÅDJUR, VILDSVIN, HARE och FÅGEL Visar styckning steg för steg - en oumbärlig hjälpreda i jägarfamiljen. Även om redskap, mörning, passning, avhudning, hur man delar kött rättvist i jaktlaget osv. Mörning mogningslagring Viltsmak Kvalitetsbedömning på grundval av bindvävsinnehåll Hygien Sjukt, skadat kött Älg Delning av älgkött Hjort Rådjur Vildsvin Hare Fågel Redskap Format Inbunden Omfång 128 sidor Språk Svenska Förlag Bokförlaget Settern Utgivningsdatum 2011-04-19 Medverkande Alf Andersson Medverkande Bengt G. Johansson ISBN 9789175866314

Details

Price 239 SEK
Size -
Category kirjat

undefined