Chili 222 sorter att odla och äta (inbunden)

I hetaste laget. Har du också upplevt en chili-high, en känsla av att vilja äta mer chili, odla mer och lära dig mer? Då har du hittat rätt! Eva Robild och Kerstin Rosengren är två hängivna chiliodlare som lär dig grunderna i chiliodling i nordiskt klimat, från sådden under vinterhalvåret till flytten ut och sommarens skötsel och skörd. Här presenteras utförligt 222 sorter med odlingstips, bild och styrkenivå. Du hittar de milda snacks-chilisarna, sorter med citrussmak eller rökiga toner och förstås världens allra hetaste. Du får också tips på hur du tar hand om och förvarar chilin efter skörd samt recept på heta såser och goda maträtter. Chili är vackert, gott, trendigt och roligt att odla - nu är det bara att sätta igång.    Format Inbunden   Omfång 240 sidor   Språk Svenska   Förlag Robild Reportage   Utgivningsdatum 2020-11-20   Medverkande Kerstin Rosengren   Medverkande Pernilla Bergdahl   ISBN 9789198086959  . Böcker.
I hetaste laget. Har du också upplevt en chili-high, en känsla av att vilja äta mer chili, odla mer och lära dig mer? Då har du hittat rätt! Eva Robild och Kerstin Rosengren är två hängivna chiliodlare som lär dig grunderna i chiliodling i nordiskt klimat, från sådden under vinterhalvåret till flytten ut och sommarens skötsel och skörd. Här presenteras utförligt 222 sorter med odlingstips, bild och styrkenivå. Du hittar de milda snacks-chilisarna, sorter med citrussmak eller rökiga toner och förstås världens allra hetaste. Du får också tips på hur du tar hand om och förvarar chilin efter skörd samt recept på heta såser och goda maträtter. Chili är vackert, gott, trendigt och roligt att odla - nu är det bara att sätta igång.    Format Inbunden   Omfång 240 sidor   Språk Svenska   Förlag Robild Reportage   Utgivningsdatum 2020-11-20   Medverkande Kerstin Rosengren   Medverkande Pernilla Bergdahl   ISBN 9789198086959  . Böcker.

Chili 222 sorter att odla och äta (inbunden)

I hetaste laget. Har du också upplevt en chili-high, en känsla av att vilja äta mer chili, odla mer och lära dig mer? Då har du hittat rätt! Eva Robild och Kerstin Rosengren är två hängivna chiliodlare som lär dig grunderna i chiliodling i nordiskt klimat, från sådden under vinterhalvåret till flytten ut och sommarens skötsel och skörd. Här presenteras utförligt 222 sorter med odlingstips, bild och styrkenivå. Du hittar de milda snacks-chilisarna, sorter med citrussmak eller rökiga toner och förstås världens allra hetaste. Du får också tips på hur du tar hand om och förvarar chilin efter skörd samt recept på heta såser och goda maträtter. Chili är vackert, gott, trendigt och roligt att odla - nu är det bara att sätta igång. Format Inbunden Omfång 240 sidor Språk Svenska Förlag Robild Reportage Utgivningsdatum 2020-11-20 Medverkande Kerstin Rosengren Medverkande Pernilla Bergdahl ISBN 9789198086959

Details

Price 259 SEK
Size -
Category kirjat

undefined